Matej RapićOtvoreno prvenstvo Grada PorečaHangarMare Milić državna prvakinja u klasi optimist

Škola jedrenja za djecu od 7-14 godina za 2019.god

Jedriličarski klub „Horizont“ iz Poreča godinama organizira tečajeve škole jedrenja za mlade u ljetnom periodu. Putem početnog i naprednog tečaja tečaja u trajanju od 5+5 dana, djeca svladavaju osnove samostalnog jedrenja kroz igru, zabavu, ali i ozbiljan i organiziran i stručan rad. Pod budnim okom trenera djeca imaju sve uvjete da se kroz jedriličarski sport izraze i postanu pravi sportaši.

Cilj je škole jedrenja pobuditi kod djece interes za bavljenje ovim predivnim sportom, stvaranje radnih navika, te razvijanje samostalnosti i samopouzdanja.
Kroz čitavo trajanje tečaja škole jedrenja, djeca usvajaju teorijska i praktična znanja koja mogu koristiti u jedriličarskom sportu, ali i u svakodnevnom životu.
Škola jedrenja počinje s radom 24.06. i traje do kraja kolovoza.

Djeca s područja Grada Poreča - Parenzo i Općine Tar Vabriga imaju imaju cijenu tečaja od 500 kn za početni i napredni tečaj.
Preostala djeca imaju cijenu tečaja od 500 kn za početni i 500 kn za napredni tečaj.

Ovogodišnji termini škole jedrenja:

1. Termin 24.06.-05.07.    
2. Termin 08.07.-19.07.   
3. Termin 22.07.-02.08.   
4. Termin 05.08.-16.08.   

Svi sudionici MORAJU ZNATI PLIVATI

Potrebna oprema: 2 para kupaćih hlača ,kapa, krema za sunčanje, šlapice za u more, marenda

 

Uplatu možete izvršiti na IBAN: HR8123800061110008215 IKB

Molimo da pri uplati pod "uplatitelj" navedete Vaše ime i prezime, pod "svrha uplate" ime i prezime djeteta - škola jedrenja 2019, a pod "poziv na broj"  2019- vaš OIB

Izjave nekih roditelja nakon škole jedrenja:

Nataša Baldaš: "Moj sin Patrik je uspješno završio tečaj jedrenja. Već nekoliko komada mijenja i pokušava razne sportove i kaže da se sada konačno pronašao u jedrenju.
Vidim ga zadovoljnijim i sretnijim sa puno više entuzijazma. Čim je završio tečaj odmah me zamolio da ga upišem u klub i da nastavi s tim sportom.
Moram reći jednu jako važnu stvar. Treneri i ostala ekipa u klubu su odlični. Mikele, Ana, treneri Jovica i Zdravko su osobe u koje jednostavno imaš povjerenja i koji znaju s dijecom.
Jako sam zadovoljna i žao mi je što nismo i ranije otkrili jedrenje.
Svakome bi preporučila da dovede svoje dijete u školu jedrenja i da otkrije u dijetetu ono što sam ja u mojem."

Suvada Rondic: "Moja Asja me već dugo gnjavi da dođemo do jedriličarskog kluba. Iako ima već 14 godina, nikad nije kasno za se priključiti ovom predivnom sportu.
U početku je bila malo sumnjičava, kao lagano prestrašena, ali to je vjerujem svakom djetetu...dok ne proba. A onda, oduševljenje. Voli slobodu, brzinu, samostalnost. To joj pruža jedrenje. O trenerima sve najbolje. Kompetentni, iskuskni, sa sigurnošću ostavljam svoje dijete u njihovim rukama. I ono što je najvažnije, Asja vjeruje trenerima.
Pohvale."

g-din Pupavac: "Otac sam Velimira i dolazimo iz Beča. Pokušali smo razne sportove i zabave za nas koji ljetujemo u Poreču ali sve je to brzo dosadilo.
Dok nismo otkrili Horizont. Mali se odmah "zaljepio" i nakon 7 dana jedrenja već sanjari o tome da polaže ispit za trenera :-)
Na godinu se ponovo vračamo u Poreč i nastavljamo jedriti cijelo ljeto. Prepočio bi svima da dođu do kluba i da se informiraju o jedrenju za dijecu i za odrasle.
Naime i odrasli mogu jedriti svakodnevno..."

Jaša Crnković: "Mi smo obitelj koja živi u SAD-u (New York - Albany). Već godina dolazimo na odmor u Poreč. Moj sin Marko ima 14 godina.
Još lani je otkrio jedrenje i to u Horizontu Poreč. Prezadovoljan je. Pošto je dosta fizički jak, ubrzo je prešao u veću klasu / jedrilicu - klasa laser.
Redovito svaki dan ide na trenige i uživa u slobodi i brzini koju mu pruža ovaj sport. Veseli se svakom dolasku u Poreč u jedriličarski klub jer tamo ponovo susreće prijatelje od prošle godine.
Preporučam svima, domaćim ljudima i turistima da se uključe u ovaj sport. Čestitke trenerima da odličnom odgoju dijece i usmjerenju u zdravi život."


Broj mjesta za svaki tečaj je ograničen.
Mjesto rada: Poreč, uvala Peškera, ispred Jedriličarskog kluba „Horizont Poreč".
Namjena: program je namijenjen djeci predškolskog i školskog uzrasta do 14 godina koja su sposobna samostalno plivati.
Kontakt: trener Luka 091 232 1100

              trenerica Gloria 099 599 75 69

Sponzori