Matej RapićOtvoreno prvenstvo Grada PorečaHangarMare Milić državna prvakinja u klasi optimist


Škola jedrenja za djecu Općine Žminj i Tinjan 2024!


Raduje nas što možemo ponuditi sjajne mogućnosti za djecu iz Općina Žminj i Tinjan da se upuste u uzbudljiv svijet jedrenja. Naša škola podržava i promiče aktivno sudjelovanje djece u jedrenju kroz različite programe i aktivnosti.


Subvencioniran prijevoz!
Općine Žminj i Tinjan organiziraju besplatan prijevoz za svu prijavljenu djecu s željom da se omogućiti svakom djetetu priliku da sudjeluje, bez obzira na udaljenost. Stoga, prijevoz je osiguran s područja Općina Žminj i Tinjan do naše škole jedrenja.


U našoj školi pružamo mogućnost jedrenja u različitim klasama brodova. Djeca će imati priliku istražiti različite vrste brodova kao što su katamarani, optimisti, laseri i daske za surfanje te jedrilice za jednu ili više osoba. Svaka od ovih klasa nudi jedinstveno iskustvo jedrenja i razvija različite vještine i sposobnosti.
Naš stručni tim instruktora pruža sigurnu i poticajnu okolinu za učenje. Djeca će se upoznati s osnovama jedrenja, naučiti pravilno rukovanje brodom, savladati vještinama upravljanja jedrima i sigurno ploviti morem.
Naš cilj je da djeca steknu samopouzdanje na vodi i uživaju u svakom trenutku jedrenja.
Za sva pitanja obratite nam se na mail prijava.horizont@gmail.com ili na brojeve telefona 099-8042-540 (Borna) ili 095-7181-033 (Matej)

Redovna cijena za 5 dana škole jedrenja iznosi 150EUR dok je za djecu iz Općina Žminj i Tinjan subvencionirano i iznosi 50EUR po djetetu.
Vaše djete možete upisati ispunjavanjem ONLINE OBRASCA, svaka prijava smatra se nepotpuna sve dok se na račun kluba ne uplati 50% od iznosa škole jedrenja.

Molimo Vas da prilikom uplate koristite sljedeće podatke:

- IBAN: HR8123800061110008215 IKB
- naziv i adresa primatelja: JK HORIZONT–POREČ, Nikola Tesle 16, 52440 Poreč
- uplatitelj: ime i prezime roditelja
- svrha uplate:  ime i prezime djeteta - škola jedrenja Žminj/Tinjan 2024
- poziv na broj: 2024 - OIB roditelja

Sponzori