Matej RapićOtvoreno prvenstvo Grada PorečaHangarMare Milić državna prvakinja u klasi optimist

ZLATNA RIBICA Pula

Zlatna ribica ( 18.-19.10.2014) Ovoga vikenda naši takmičari sudjelovali su na regati Zlatna ribica koja se održala u Puli pod organizacijom Jedriličarskog saveza Istarske županije i JK Uljanik Plovidbe.

Na regati je sudjelovalo osamdesetak takmičara, a jedrilo se u klasama Laser Radial, Laser 4.7 I Optimist.
JK Horizont Poreč na regatu je došao s 10 takmičara: Val Ivančić, Mare Milić, Ulika Ivančić, Luka Poropat, Jan Križanec, Gregori Udovičić, Loris Brljavec, Mišel Milanović i Piero Rabar  - svi klasa Optimist, dok je Matej Rapić jedrio u klasi Laser 4.7

Na regati su odjedrena 2 plova te je Matej Rapić pobijedio u klasi Laser 4.7 i tako potvrdio da je u dobroj formi za nadolazeče državno prvenstvo. Klasa Laser 4.7 brojila je 12 takmičara.

U klasi Optimist od Horizontovaca najbolji je bio Val Ivančić ukupno 3., Mare Milić završila je kao druga djevojčica te 4. ukupno, Ulika Ivančić zauzela je 16., Luka Poropat 20., Jan Križanec 34., Gregori Udovičić 38., Loris Berljavac 39., Mišel Milanović 44., i Piero Rabar 46.
Klasa Optimist brojala je 53 takmičara.

Moramo pohvaliti sve naše nove takmičare: Jan Križanec, Gregori Udovičić, Loris Berljavac, Mišel Milanović i Piero Rabar. Uspješno su završili oba 2 plova i ukupan plasman bio je više nego zadovoljavajući, te im čestitamo na ostvarenom rezultatu.

Sponzori