Matej RapićOtvoreno prvenstvo Grada PorečaHangarMare Milić državna prvakinja u klasi optimist

!!!!UPDATE: Radi epidemiološke situacije primorani smo nažalost prema naputku Istarskog stožera civilne zaštite odgoditi Regatu Grada Poreča 2021 OPT.  O novom datumu ćemo vas pravovremeno obavijestiti.  

 

Regata Grada Poreča za klasu optimist 1.6, u organizaciji JK "Horizont", održati će se od petka 16. do nedjelje 18. travnja 2021. Ovim putem pozivamo sve jedriličarske klubove, optimiste i ostale ljubitelje jedrenja da nam se pridruže tog vikenda u Uvali Peškera i zajedre skupa s nama. 

Regata Grada Poreča je također kriterijska i odlučujuća za formiranje reprezentacije Hrvatske. Očekujemo velik odaziv i nastup svih klubova iz Hrvatske, te dolazak jedriličara iz drugih zemalja. Tijekom tri dana održavanja regate, slika koja će biti vidljiva, sa svih pozicija sjevernog dijela grada Poreča, u prijepodnevnim satima, je kako flota od stotinjak jedrilica napušta uvalu Peškera i kreće ka regatnom polju. 

  • Prijave za natjecatelje moraju se dostaviti popunjen obrazac prijave u privitku i poslati ga na e-mail prijava.horizont@gmail.com do 14.04.2021. do 16:00 sati. COVID PLF obrazac osobno dostavlja voditelj ekipe Organizatoru najkasnije do 16.04.2021. do 09:00 sati.
  • Start prvog jedrenja predviđen je za petak 16.4.2021. u 12 sati.  U planu je održati tri jedrenja na dan, naravno ako vremenski uvijeti budu povoljni. Posljednji dan regate, biti će proglašenje pobjednika i podjela nagrada.

Na dnu stranice nalaze se potrebni dokumenti, oglas regate i prijavnica, u kojima su navedene sve informacije o regati.

Sponzori