Dobrodošli u Školu jedrenja Novigrad!

Jeste li spremni za uzbudljive avanture na moru? Naša Škola jedrenja u Novigradu nudi izvanredan program za djecu od 7 do 12 godina, koji će ih upoznati s čarima jedrenja i omogućiti im da steknu vještine koje će im trajati cijeli život.

Naš tim stručnih i iskusnih trenera jedrenja posvećen je pružanju kvalitetne obuke i zabave vašem djetetu. Nudimo prilagođeni program koji je posebno osmišljen za domaće polaznike, s naglaskom na učenje, sigurnost i uživanje u lokalnoj morskoj kulturi.

Naš program obuhvaća sljedeće ključne elemente:
1. Osnove jedrenja: Djeca će naučiti osnovne tehnike jedrenja, uključujući upravljanje jedrima, upravljanje kormilom i osnovne manevre na vodi. Kroz praktičnu obuku na našim sigurnim i prilagođenim jedrilicama, djeca će brzo steći samopouzdanje u upravljanju plovilom.
2. Sigurnost na prvom mjestu: Sigurnost je naša najveća briga u školi. Djeca će biti opremljena odgovarajućom sigurnosnom opremom, a naši instruktori će paziti na njih tijekom cijelog treninga.
3. Upoznavanje s pomorskom kulturom: Kroz naš tečaj, djeca će dobiti uvid u bogatu pomorsku tradiciju i kulturu Novigrada. Upoznat će se s pomorskim izrazima, poviješću jedrenja i važnosti očuvanja mora. Također će imati priliku istražiti obalu i otkriti lokalne znamenitosti.
4. Uzbudljive aktivnosti: Naša škola organizira razne zabavne i edukativne aktivnosti povezane s jedrenjem. Djeca će imati priliku sudjelovati u mini-regatama, vodenim igrama i društvenim događanjima.
5. Timski rad i druženje: Samo jedrenje u klasi Optimist je pojedinačni sport ali je također i sport koji potiče timski rad i suradnju. Djeca će imati priliku raditi zajedno s drugim polaznicima te razvijati prijateljstva i uspostavljati snažne veze kroz zajedničke aktivnosti na vodi.

Upišite se danas!

prijave na https://forms.gle/wNyQS9tf3cVBAVH5A
Ne propustite ovu priliku! Upišite svoje dijete omogućite mu nezaboravno iskustvo jedrenja. Za više informacija ili prijavu kontaktirajte nas na:

Telefon: 095-7181-033
E-pošta: jk.horizont@gmail.com

Sponzori