Matej RapićOtvoreno prvenstvo Grada PorečaHangarMare Milić državna prvakinja u klasi optimist

Jedriličarski klub „Horizont“ iz Poreča godinama organizira tečajeve škole jedrenja za mlade u ljetnom periodu. Putem početnog tečaja u trajanju od 5 dana i naprednog u trajanju od 5 dana, djeca svladavaju osnove samostalnog jedrenja kroz igru, zabavu, ali i ozbiljan i organiziran i stručan rad. Pod budnim okom trenera djeca imaju sve uvjete da se kroz jedriličarski sport izraze i postanu pravi sportaši.

Cilj je škole jedrenja pobuditi kod djece interes za bavljenje ovim predivnim sportom, stvaranje radnih navika, te razvijanje samostalnosti i samopouzdanja.
Kroz čitavo trajanje tečaja škole jedrenja, djeca usvajaju teorijska i praktična znanja koja mogu koristiti u jedriličarskom sportu, ali i u svakodnevnom životu.
Škola jedrenja počinje s radom 17.05. i traje do kraja kolovoza. Tokok svibnja i do kraja školske godine u osnvnim školama (15.6.), škola se odvija samo vikendom,
a od 16.6. počinje klasičan program tečaja.

Broj mjesta za svaki tečaj je ograničen.

Mjesto rada: Poreč, uvala Peškera, ispred Jedriličarskog kluba „Horizont“.

Namjena: program je namijenjen djeci predškolskog i školskog uzrasta do 12 godina koja su sposobna samostalno plivati.

Kontakt: trener Miro 091 561 5668

Cijena pojedinog tečaja iznosi 500,00 kn.

Uplatu možete izvršiti na žiro račun kluba: 2380006-1110008215 IKB

Molimo da pri uplati pod "Uplatitelj" navedete Vaše ime i prezime, pod "Svrha uplate" ime i prezime djeteta - škola jedrenja 2014, a pod poziv na broj 2014-vaš OIB.

Sponzori