Matej RapićOtvoreno prvenstvo Grada PorečaHangarMare Milić državna prvakinja u klasi optimist

Velika regata krstaša „Porečki Delfin 2015“ 12. rujna u Poreču

Jedriličarski klub Horizont Poreč ponosno najavljuje jednu od najatraktivnijih sportsko rekreacijskih regata u svojoj organizaciji – „Porečki Delfin 2015 – klasa open“, koja će se održati u subotu, 12. rujna i u kojoj će sudjelovati velike jedrilice, krstaši.

Tijekom regate plovit će se porečkim akvatorijem, od Poreča do Vrsara i Novigrada, a razvijena jedra velikih jedrilica, kao i idealni uvjeti tijekom kasnog ljeta, zasigurno će duž poznate porečke obale privući veliki broj znatiželjnika kojima će ovakav prizor biti nešto sasvim novo za Poreč. 


Za sudjelovanje u regati ne postoji upisnina, te je tako ono besplatno za sve jedriličare. Nakon regate organizirana je i zajednička fešta za sve sudionike u prostorijama kluba JK Horizont Poreč koji se nalazi u uvali Peškera, odakle je predviđen i start regate. Uvala je to koja se nalazi u samome centru grada, okružena dugom šetnicom i s pogledom na vizuru staroga grada, čije su vode već bile uspješni domaćin regatama u organizaciji JK Horizont.


Pozivamo vas da nam se pridružite u našem Poreču, gdje bi, uz jedrenje u porečkom akvatoriju, svojim sudjelovanjem omogućili Porečanima i njihovim brojnim gostima uživanje u ovome sportu. Vjerujemo da će ova regata dati zajednički doprinos razvitku jedriličarskog sporta i  s vremenom postati jedna od standardnih točaka nautičara.

JK Horizont Poreč

Sponzori