Matej RapićOtvoreno prvenstvo Grada PorečaHangarMare Milić državna prvakinja u klasi optimist

Zlatna ribica 2015 - Pula

Porečke jedriličarke najbolje u ženskoj konkurenciji !

Porečke jedriličarke najbolje u ženskoj konkurenciji !

U sklopu Pula boat fair-a ovog se vikenda održala 6. regata „Zlatna ribica“ za klase Optimist, Laser 4.7 i Laser Radial. Jedriličarski savez Istarske županije i Pula boat fair, koji su zajedno organizirali ovu regatu, u Puli su okupili sveukupno 81 natjecatelja, od čega 57 u klasi Optimist, 16 u klasi Laser 4.7 i 8 u klasi Laser Radial.

Nakon fenomenalnog uspjeha u Fažani, na kojem je Jedriličarski klub Horizont iz Poreča osvojio pet medalja, želje ali i očekivanja tijekom nastupa na regati „Zlatna ribica“ bila su velika, ali i opravdana.

U klasi Laser Radial Rene Starić je, s dvije diskvalifikacije, zauzela 5. mjesto te pobijedila u konkurenciji cura, dok je Matej Rapić zauzeo 3.mjesto!

U klasi Laser 4.7 Mare Milić zauzela je odlično 2. mjesto te pobijedila u konkurenciji cura, čime je ostvaren veliki uspjeh porečkih jedriličarki, koje su pokazale kako su među najboljima u svojoj konkurenciji. U istoj je klasi Lucija Laković zauzela ukupno 7. mjesto, dok je Mauro Mendiković regatu završio na 14. mjestu.

U klasi Optimist Val Ivančić zauzeo je 12. mjesto, Ulika Ivančić 25., a Gregori Udovičić 28. mjesto, dok posebne pohvale idu najmlađim natjecateljima Jedriličarskog kluba Horizont – među njima najbolje se snašao Simon Starić s osvojenim 21. mjestom. Loris Berljavac zauzeo je 27. mjesto, a Mišel Milanović ukupno 31. mjesto.

Čestitamo Optimistima i Laserašima na uspjehu i odličnom otvaranju jesenske sezone jedrenja, gdje nisu propustili ostvariti pohvalne rezultate i predstaviti svoj klub i grad na najbolji način. Vjerujemo da će tako i nastaviti, uz veliku podršku svih nas.

Sponzori