Matej RapićOtvoreno prvenstvo Grada PorečaHangarMare Milić državna prvakinja u klasi optimist

Nagrade najboljim Horizontovcima u protekloj godini

Predblagdansko druženje održano je proteklog vikenda u prostorijama jedriličarskog kluba „Horizont“, a tom su prilikom i nagrađeni najbolji među mladim porečkim jedriličarima.

Mnoštvo članova kluba, roditelja, simpatizera i zaljubljenika u jedrenje okupilo se pred kraj 2015. kako bi sumirali dojmove o minuloj godini, koja je Horizontovcima donijela mnoštvo uzbuđenja, novih iskustava i dojmova. Posebno treba istaknuti odlične nastupe mladih snaga na državnim prvenstvima, odlazak na Europsko prvenstvo, sklapanje suradnje s klubom „Dobro more“ iz Zagreba te organizacija Porečke regate, koja iz godine u godinu okuplja sve više krstaša u našem akvatoriju.  
Trener Luka Krivičić svim je članovima tijekom druženja podijelio božićne poklone, dok je najboljima među jedriličarima JK „Horizont“ uručio pehare. Najboljim mladim optimistom proglašen je Simon Starić, dok je najbolja među laserima Mare Milić. Najkorisniji jedriličar godine (MVP) je Matej Rapić, a nagradu za uloženi trud, volju i rad od Horizontovaca ove godine mogu dobiti svi koji su na bilo koji način sudjelovali i potpomagali funkcioniranje ovog porečkog kluba čije članstvo iz godine u godinu okuplja sve više mladih Porečanki i Porečana. Hvala vam na tome od JK „Horizont-a“! 

Sponzori