Matej RapićOtvoreno prvenstvo Grada PorečaHangarMare Milić državna prvakinja u klasi optimist

MARE MILIĆ NAJPERSPEKTIVNIJA POREČKA SPORTAŠICA

Straha za Jedriličarski klub Horizont Poreč nema, jer je naša Mare Milić na nedavno održanom Danu porečkog sporta osvojila nagradu za najperspektivniju sportašicu Poreča u 2016. godini.

Mare je „izjedrila“ iz jake i velike konkurencije mladih porečkih sportaša, zahvaljujući odličnim rezultatima koje je ostvarila u protekloj godini. Osim što je osvojila 9. mjesto u konkurenciji jedriličarki do 16 godina te sveukupno 41. mjesto na juniorskom Svjetskom prvenstvu za klasu laser 4.7. u njemačkom Kielu, Mare je osvojila i zlatnu medalju na juniorskom prvenstvu Hrvatske u klasi laser 4.7., te brončanu medalju na kadetskom prvenstvu Hrvatske u klasi 4.7. Svojim rezultatima Mare se pozicionirala na 3. mjestu juniorske rang liste Hrvatskog jedriličarskog saveza za klasu laser 4.7 na kraju 2016., a dodatna potvrda velikog potencijala ove mlade sportašice je i činjenica da je u velikoj konkurenciji mladih porečkih sportaša koji su protekle godine ostvarivali zavidne rezultate u brojnim sportovima, upravo ona kao jedina jedriličarka osvojila ovu prestižnu nagradu.
Podrška rodnog grada porečkoj će jedriličarki biti dodatni motiv da opravda ovu zasluženu titulu i u novoj sezoni nastavi ostvarivati dobre rezultate.

Osim Mare, čestitiamo našem Mateju Rapiću koji je nagrađen i nominiran za najperspektivnijeg sportaša i naravno čestitke treneru Luki Krivičiću na lijepim rezultatima.

 

Sponzori